Deskundige bouwbeveiliging door Graham Security

Zorg dat niemand zomaar uw bouwplaats kan betreden door te kiezen voor de professionele, deskundige bouwbeveiliging van Graham Security. Dankzij onze bewaking van de bouwplaats is er altijd controle over wie en wat de bouwplaats op en af gaan. De kans op vandalisme, diefstal, inbraken en brandstichting is zo sterk verkleind. Bouwbeveiliging in Zuid-Limburg door Graham Security, dat geeft een veilig gevoel.

Al 30 jaar betrouwbaar

Bouwplaatsen zijn, vooral na werktijd, kwetsbare plekken. Vandalisme en brandstichting zijn niet uitzonderlijk en dit kan tot zeer hoge kosten leiden. Kosten die u tijdens het realiseren van de nieuwbouw of renovatie simpelweg niet kunt maken. Voorkom dergelijke ellende door te kiezen voor de betrouwbare bouwbeveiliging door Graham Security. Dankzij 30 jaar ervaring in de beveiliging zijn wij in staat iedere situatie goed in te schatten en ons beveiligingsniveau hierop aan te passen.

De beveiliging van uw bouwplaats kan allerlei vormen hebben. Zo kunt u ervoor kiezen ons de brand- en sluitcontroles uit te laten voeren. Ook portierdiensten kunnen vallen onder beveiliging in de bouw. In dat geval voeren wij de controle over wie en welke materialen het terrein op en af gaan, zodat ongenode gasten niet zomaar toegang krijgen. Omdat de mogelijkheden zo breed zijn, kunnen wij optimaal inspelen op uw wensen op het gebied van bouwplaatsbeveiliging.

Complete beveiliging

Bijzonder aan onze beveiligingsdiensten is dat wij beschikken over een deskundig getrainde hond. Deze kunnen wij desgewenst inzetten tijdens de permanente of ad-hoc-beveiliging van uw object. Zo kunnen wij u een complete beveiliging bieden.

Om te zorgen dat onze bouwbeveiliging in Zuid-Limburg op en top aansluit bij de werkzaamheden en uw specifieke wensen, gaan wij graag met u rond de tafel. Maak uw afspraak door te bellen naar tel. 085-2082355 of door ons een bericht te sturen met behulp van het contactformulier. Graag tot ziens!

Wat zijn uw wensen?

Wij werken te allen tijde op maat!

Maak een afspraak