Graham Security: betrouwbare evenementenbeveiliging

Tijdens een evenement is de beveiliging enorm belangrijk. Niet alleen uw medewerkers en gasten moeten zich veilig voelen, maar ook de peperdure apparatuur verdient een professioneel oogje in het zeil. Wij van Graham Security leveren beveiliging op maat, zodat wij u de security kunnen bieden die helemaal aansluit op het event en uw wensen. Graham Security: specialisten in evenementenbeveiliging in Zuid-Limburg.

Een rustig gevoel

Men realiseert het zich soms niet, maar bij het organiseren van een evenement komt een hoop beveiliging kijken. Van high-end privéfeest tot een grootschalig festival als Pinkpop: professionele evenementenbeveiliging is onmisbaar. Daarom doet men al 30 jaar een beroep op Graham Security voor betrouwbare beveiliging tijdens evenementen. Of het nu gaat om een besloten feest of een beurs: wij spannen ons in om mensen én spullen zo veilig mogelijk te houden. Dat geeft een rustig gevoel!

Omdat geen evenement hetzelfde is, leveren wij te allen tijde maatwerk. Wij gaan met u rond de tafel om een compleet beeld te krijgen van het event, de locatie en de overige omstandigheden. Ook kunt u op deze manier uw wensen tot in detail kenbaar maken. Vervolgens vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie. Zo kunt u kiezen voor beveiliging in de vorm van een portier: iemand die controleert wie de locatie in en uit gaan, bijvoorbeeld aan de hand van een gastenlijst. Undercoverbeveiliging is tevens een optie. U merkt het al: er is veel mogelijk!

Een neusje in het zeil houden

Waar op evenementen eveneens veel gebruik van wordt gemaakt is beveiliging met een getrainde hond. Ook bij Graham Security kunnen wij de security van uw evenement compleet maken met onze beveiligingshond. Een hond heeft een feilloos reukvermogen en kan rennen als de beste. Maar de belangrijkste waarde van een beveiligingshond is de preventieve werking. Een hond werkt intimiderend en kan zo vervelende voorvallen al voorkomen in plaats van verhelpen. Zo hebt u zelfs minder bewakers nodig!

Wij gaan graag met u in gesprek. Maak uw afspraak met Graham Security in de regio Zuid-Limburg door ons een bericht te sturen of door te bellen naar tel. 085-2082355. Wij zijn u graag van dienst met deskundige evenementenbeveiliging.

Wat zijn uw wensen?

Wij werken te allen tijde op maat!

Maak een afspraak