Safety first met objectbeveiliging door Graham Security

Bescherm uw pand, medewerkers en eigendommen door middel van vakkundige objectbeveiliging in Zuid-Limburg. Wij leveren controle van de mensen én spullen die uw pand in en uit gaan en verzorgen de brand- en sluitrondes. Zo verkleint u de kans op diefstal en schade aanzienlijk. Schakel Graham Security in om uw pand van beveiliging te voorzien – altijd op maat!

Uitgebreide objectbeveiliging

Wanneer u in uw bedrijfspand veel medewerkers en dure apparatuur huist is beveiliging heel belangrijk. Inbraak, brand en ongevallen zijn immers helaas niet zeldzaam. De kosten kunnen hoog oplopen en het zijn ongewenste onderbrekingen van de dagelijkse werkzaamheden. Beperk het risico op schade en onderbrekingen door uw objectbeveiliging onder te brengen bij Graham Security.

U kunt ons inschakelen voor zowel de beveiliging van bedrijven als de beveiliging van een woning. De werkzaamheden kunnen enorm variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. In het geval van een bedrijfspand kunnen wij bijvoorbeeld portierdiensten voor u uitvoeren. Hierbij houden wij toezicht op alles en iedereen dat uw pand in en uit gaat. Ook kunnen wij desgewenst de telefoon bemannen. Het is in feite een receptiedienst met extra aandacht voor de algemene veiligheid van uw pand.

Mobiele beveiliging

Ook tijdens een bouwproject of evenement schakelt u Graham Security in. Ook dan verzorgen wij optimale beveiliging volgens uw wensen, eventueel zelfs met getrainde beveiligingshond. Op deze manier kunnen wij u de (object)beveiliging bieden die perfect aansluit op uw behoeften.

Voordat wij aan de slag gaan met de beveiliging van uw huis of bedrijfspand gaan wij graag met u in gesprek. Zo kunt u al uw wensen uitspreken en vertellen wij u direct meer over de mogelijkheden. Maak uw afspraak met Graham Security voor betrouwbare objectbeveiliging door ons een bericht te sturen of door te bellen naar tel. 085-2082355. Wij helpen u graag verder in Zuid-Limburg.

Wat zijn uw wensen?

Wij werken te allen tijde op maat!

Maak een afspraak