Safety first met de portierdiensten van Graham Security

Voorkom ongewenste bezoekers met behulp van de portierdiensten in Zuid-Limburg door Graham Security. Onze portier houdt zicht op inkomende en uitgaande mensen en goederen en kan indien gewenst zelfs de telefoon bemannen. Zo kunt u tegelijk uw beveiliging én receptiediensten uitbesteden. U verhoogt de veiligheid van uw medewerkers en kostbare apparatuur en creëert tegelijkertijd een gastvrije indruk. Geen zorgen met Graham Security!

Een veilig klimaat

Wanneer u beschikt over een groot bedrijfspand met veel in- en uitgaande medewerkers en gasten, is veiligheid een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt het pand en uw medewerkers beschermen tegen onveilige situaties en de kans op diefstal en vandalisme voorkomen. Een effectieve manier om de algehele veiligheid te vergroten is het inschakelen van portierdiensten. U besteedt de zorg uit aan een ervaren specialist en kunt zich weer volledig focussen op het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf.

Wij van Graham Security beschikken over 30 jaar ervaring in vele vormen van beveiliging. Van evenementenbeveiliging tot winkelbeveiliging: onze gediplomeerde mensen leveren al decennialang betrouwbare beveiliging op locatie. Ook voor portierdiensten schakelt u ons in. U kunt hierbij te allen tijde rekenen op een representatieve uitstraling en houding, zodat niet alleen uw medewerkers, maar ook eventuele gasten zich optimaal veilig voelen.

Flexibele beveiligingsdiensten

Onze portierdiensten zijn te allen tijde maatwerk. Iedere locatie en bedrijfsvoering vraagt immers om nét een andere benadering. Deze flexibele benadering verhoogt de kwaliteit van de beveiliging. Om te zorgen dat wij u dat kunnen bieden waar u behoefte aan hebt, gaan wij graag met u rond de tafel. In een vrijblijvend gesprek kunt u al uw veiligheidswensen kenbaar maken. Wij kunnen u direct meer vertellen over de mogelijkheden. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van onze portierdiensten. Wel zo prettig!

Maar uw afspraak met Graham Security in Zuid-Limburg door ons een bericht te sturen of door te bellen naar tel. 085-2082355. Graham Security: uw ervaren partner voor hoogwaardige beveiliging.

Wat zijn uw wensen?

Wij werken te allen tijde op maat!

Maak een afspraak